KOTISIVUT YRITYKSELLE WORDPRESSILLÄ

Jos tarvitset kotisivut, olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme erikoistuneet WordPress -sivustoihin ja toteuttanut niitä jo lukuisia. Tavoitteenamme ovat käyttäjäystävälliset ja toimivat verkkosivustot, joista on asiakkaalle todellista ja mitattavaa hyötyä. Selaamalla alaspäin löydät muutaman syyn miksi valita WordPress ja juuri meidät sivujesi toteuttajaksi.

WordPressillä on mahdollista toteuttaa näyttäviä ja monipuolisia verkkosivustoja. Se on erinomainen valinta verkkosivujen toteutukseen helppokäyttöisyytensä johdosta, sillä oikeastaan kuka tahansa osaa päivittää WordPressillä tehtyjä verkkosivuja. WordPress on myös maailman suosituin julkaisujärjestelmä. Olemme toteuttaneet sillä myös verkkokauppoja sekä tehokkaita urheiluseurojen toteutuksia. WordPress on myös toimittajariippumaton, joten jos joskus polkumme eroavat, et jää tyhjän päälle.

MIKSI WORDPRESS?

saasta

SÄÄSTÄT

Koska WordPress on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, sen lisenssi on ilmainen. Sivuston toteutus on nopeaa ja kustannustehokasta. Jokainen sivusto räätälöidään asiakkaan tarpeita vastaavaksi, jolloin et maksa myöskään turhasta.

seo

LÖYDETTÄVÄT

On todella tärkeää, että verkkosivut löytyvät nopeasti esim. Googlella haettaessa. WordPress sivustot sisältävät runsaasti ominaisuuksia, jotka helpottavat sivuston löytymistä verkosta. Käyttämällä WordPressiä takaat hyvän hakukonenäkyvyyden verkkopalvelullesi.

mobiili

MOBIILI

WordPressillä toteutettu verkkosivusto toimii kaikissa päätelaitteissa ja latautuu erittäin nopeasti. Se on myös visuaalisesti houkutteleva, rakenteeltaan selkeä sekä helposti navigoitava.

MIKSI ME?

security-2

TURVALLISUUS

Tietoturvasta huolehtiminen sisältyy palveluumme kumppanimme WP-Palvelun toimesta. Mikäli sivustolla on tietoturvamurto, se tutkitaan ja siivotaan ilman lisämaksua. Tietoturva on meillä vakio-ominaisuus, josta ei tarvitse maksaa erikseen.

suomalaista-palvelua

PAIKALLINEN

Myös sivuston toteuttajassa on mahdollista suosia suomalaista: Mainostoimisto Hyvinsuunniteltu on Avainlippupalvelu. Olemme Suomessa toimiva ja suomalaisomisteinen yritys, joka maksaa veronsa Suomeen. Kumppanimme ovat myös ammattitaitoisia, luotettavia, suomalaisia yrityksiä.

kilpailuetu

KILPAILUETUA

Emme ainoastaan toteuta verkkosivustoa vaan autamme myös tekemään parempia ratkaisuja kuin kilpailijasi. Yhdessä suunnittelemme kilpailijoitasi paremman palvelun.
Sivustosi turvallisuus ja käyttökokemus on meille tärkeää. Sen takia olemme valinneet kumppaniksemme täysin kotimaisen WordPress-sivustojen ylläpitoon erikoistuneen WP-palvelun. Kumppanuudella varmistamme sivustosi turvallisuuden mahdollisia tietoturvahyökkäyksiä vastaan sekä turvaamme toimintasi jatkuvuuden ongelmatilanteissa automaattisilla varmuuskopioilla. Nykyisin myös Google arvostaa salatun yhteyden käyttöä, ja HTTPS-suojatut sivustot asettuvat hakukonesijoituksissa salaamattomia korkeammalle. HTTPS-suojaus on nyt vakio-ominaisuus kaikissa palvelupaketeissa, ilman lisämaksua.

PYYDÄ TARJOUSTA

Kerro meille mitä tarvitset, niin kerromme miten se toteutetaan.