Valkealan Painokarelia Oy

Valkealan Painokarelia on pitkäaikainen kumppanimme painotöissä. Tinkimätön laatu yhdessä joustavan palvelun kanssa takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen asiakkaillemme.


Mainostalli Ky

Mainostalli on paikallinen suurtulosteiden, teippauksien ja tekstiilien asiantuntija. Yhteistyössä heidän kanssaan löydämme parhaat ratkaisut juuri asiakkaidemme tarpeisiin, olipa kyse sisä- tai ulkomainonnasta.


Kaupunkilehti Pohjois-Kymenlaakso

PK-lehti on vahva paikallinen lehtimainonnan kumppanimme, jonka kanssa toteutamme asiakkaillemme laajalti näkyvää mainontaa koko Kymenlaakson alueella. PK-lehden ja Ankkurin yhteenlaskettu levikki on 104 200 lehteä joka keskiviikko.


WP-Palvelu

Olemme valinneet kumppaniksemme täysin kotimaisen WordPress-sivustojen ylläpitoon erikoistuneen WP-palvelun. Kumppanuudella varmistamme asiakkaidemme sivuston turvallisuuden mahdollisia tietoturvahyökkäyksiä vastaan sekä turvaamme toimintasi jatkuvuuden ongelmatilanteissa automaattisilla varmuuskopioilla. Nykyisin myös Google arvostaa salatun yhteyden käyttöä, ja HTTPS-suojatut sivustot asettuvat hakukonesijoituksissa salaamattomia korkeammalle. HTTPS-suojaus on nyt vakio-ominaisuus kaikissa palvelupaketeissa, ilman lisämaksua.


Data Group Kouvola

Data Group Kouvola on Kymenlaakson alueella toimiva tieto- ja toimistotekniikan laite- sekä palvelutoimittaja. Toimimme yhteistyössä heidän kanssaan laitteisto- ja ohjelmistoasioissa. Myös vaativammat pilvi- sekä viestintäratkaisut tuotamme asiakkaillemme heidän kauttaan.